Jouw creatie op BBQLUB?

Ben jij een echte bbq professional en lijkt het je tof om jouw recept voor bbq rub of kruidenmix incl. saus te delen voor alle BBQCLUB members?

Jouw kruiden rub of mix met saus wordt in samenwerking met van Beekum specerijen gemaakt. Jouw naam, foto en of bedrijf worden dan gedrukt op de verpakkingen van de kruiden en sausfles. En uiteraard krijg je je jouw creatie in een mooie doos gratis toegestuurd.

Ook krijg je bij jouw creatie de gelegenheid om iets over jezelf te vertellen, en ruimte voor het promoten van jezelf of je bedrijf.

We zoeken voor het jaar 2020 voor elke maand 1 BBQ expert die wil deelnemen aan dit geweldig nieuwe BBQ concept. En na 12 maanden houden we zelfs BBQLUB AWARDS, voor eeuwige roem en een leuke beloning!

grill-bill-keramische-kamado-bbq

Grill Bill Kamado BBQ

Dutch Design Kamado BBQ’s

“Bij een goede BBQ horen de juiste kruiden, wij bevelen BBQLUB aan bij al onze klanten, zodat ze ook echt iets hebben aan hun kamado bbq, het is toch een flinke investering. Het zou zonde zijn dat je er geen gebruik van maakt toch?

Daarom krijgen leden van BBQLUB een exclusieve korting op een Grill Bill Kamado en vice versa”

hilox lighting en lifestyle

Hilox Lifestyle

Online lifestyle winkel

“Bij bbq draait het tegenwoordig niet meer om zoveel mogelijk verschillende stukken vlees te bereiden maar om de kwaliteit, wij zijn van mening dat BBQLUB vernieuwend genoeg is om dat in beweging te brengen!

Leden van BBQLUB krijgen bij ons korting op diverse producten in het outdoor segment”

Elke Maand een Nieuwe Rub of Kruidenmix, en of Saus